BMW SERVIS A SLUŽBY.

BMW SERVIS A SLUŽBY V ČESKÉ REPUBLICE.

uvítanie servis

BMW AUTORIZOVANÝ SERVIS.

Dopřejte svému BMW to, co si zaslouží a co skutečně potřebuje. Odbornou péči profesionálů, kvalitní originální díly nebo 100% kontrolu certifikovanými poradci, kterou mají naši zákazníci vždy zdarma.

BMW Autorizovaný servis je pro vás zárukou transparentního a individuálního přístupu k vám i vašemu vozu a také garancí toho, že vaše BMW zůstane i nadále BMW.

V BMW Autorizovaném servisu můžete vybírat i z široké nabídky BMW Originálního příslušenství včetně BMW M Performance Parts, díky němuž váš vůz získá nezaměnitelně sportovní vzhled nebo vyšší výkon.

rodina v aute

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Nechte se inspirovat naší širokou nabídkou BMW Originálního příslušenství a zajistěte, aby byl Váš vůz dokonale vybaven na všechny cesty. Můžete se těšit na inteligentní řešení v oblastech přepravy, zábavy a interiéru, stejně jako na naše nekompromisně sportovní příslušenství M Performance. Veškeré BMW Originální příslušenství je ušité na míru pro Váš model BMW a navržené tak, abyste si mohli užít co nejpohodlnější a nejpříjemnější jízdu.

přední světlo BMW

BMW SERVICE INCLUSIVE.

S BMW Service Inclusive si můžete užívat radost z jízdy v plném rozsahu. Po Vámi zvolenou dobu nemusíte ztrácet čas přemýšlením o nákladech na údržbu, prohlídku nebo výměnu opotřebitelných dílů. V rámci BMW Service Inclusive jsou tyto práce zahrnuty pro nová i ojetá vozidla – včetně originálních BMW dílů. To neplatí pouze v rámci České republiky, ale po celém světě u všech participujících se servisních center BMW. V případě, že byste své BMW prodávali, dojde k automatickému přenosu paketu BMW Service Inclusive na nového vlastníka, což napomáhá zvyšovat hodnotu Vašeho vozidla při následném prodeji.

usmátý muž u nehody

BMW ASISTENČNÍ SLUŽBA.

Naši odborníci jsou zde pro Vás – dnem i nocí: užívejte si maximální radost z jízdy, bezpečnost a pohodlí ve svém BMW. S naším službou BMW Mobile Care můžete mít jistotu, že o Vás bude dobře postaráno také v případě nouze. 365 dní v roce, 24 hodin denně.

BMW X4

BMW KOMPLETNÍ SADY KOL A PNEUMATIK.

Kvalita, hospodárnost a inovace: tři hlavní pilíře poskytované ze strany BMW Service – pro současnost i budoucnost. Ještě předtím, než je nový model BMW zařazen do výroby, vyvíjejí naši konstruktéři inovativní servisní funkce a koncepty. Jsme zavázáni Vám poskytovat prvotřídní služby pro Vaše BMW a samozřejmě nekompromisní radost z jízdy.